Forebyggende Tiltak

Hva kan DU gjøre selv?

"Alle", inklusive politikere og helsearbeidere, er enige om at befolkningen bør ta større ansvar for egen helse. For å kunne gjøre dette trenger man informasjon og tilgang på hjelpemidler til selvhjelp, som for eksempel kosttilskudd og urter.

Legemiddellovgivningen hindrer i dag at produsenter kan skrive på pakningen av helsekostprodukter at de faktisk virker. Et eksempel på det er Omega-3 fettsyrer, som finnes i fet fisk og beviselig beskytter mot en rekke alvorlige sykdommer, bl.a Åreforkalkning og Hjertesykdom. Dette kan man da ikke fortelle om, da opplysningene blir regnet som en legemiddelpåstand. Dermed blir en lovregel som skal hindre useriøs markedsføring også et hinder for helsebringende adferd i befolkningen. Forskning viser at en rekke kosttilskudd kan hjelpe folk å forhindre sykdom og redusere plager, noe som vil gi en økt livskvalitet for mange.

Jeg vil på denne siden legge ut informasjon om hvordan DU kan forebygge sykdommer, ved å forsterke maten med Kosttilskudd og Urter. Jeg er ingen lege, dermed tar jeg utgangspunkt i boken til Stig Bruseth & Dag Tveiten "Helse på grønn resept" samt Knut Flytlie (forfatter av Vitaminrevolusjonen),  i forhold til anbefalte mengder. I tillegg supplerer jeg med nyere forskning der det passer, spesielt når det gjelder Brokkolieffekten. Ettersom jeg er selvstendig representant for The Broccoli Company (TBC) og har brukt deres produkter som forebygging siden 1997, vil jeg avslutte hvert avsnitt med hvilke produkter de har som passer til forebygging av aktuell sykdom. TBC produserer Kosttilskudd etter GMP standard, noe som sikrer høy kvalitet og dermed trygt kan anbefales. 

For å oppnå God Helse og Mer Energi, samt bremse aldringsprosessen holder det ikke bare å forsterke maten med Kosttilskudd og urter. Vi må ha fokus på maten vi spiser også. Jeg vil over tid legge ut informasjon ang Blodtypedietten (av Dr. Peter J. D'Adamo) og Sone kosthold (av Dr. Barry Sears). Om du spiser mat i forhold til din blodtype og mengde og sammensetning etter Sone kosthold, samt forsterkning av maten ved Kosttilskudd fra TBC og drikker renset vann, legger du det beste grunnlaget for et langt liv med God Helse og Mye Energi. 

Lykke til:)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Brita Veiby | Svar 29.07.2016 21.45

brokkoli som hadde noe på selve blomsten. Så ut som spindelvev, men også små lyse og mørke prikker/ som små erter. Er det en sykdom ? Kan den spises ?

Geir 29.07.2016 21.49

Heisann 😀
Hørtes ikke bra ut, men det aner jeg ikke hva skyldes dessverre 😯

Helge | Svar 18.01.2013 15.59

Hei, bra side, hva med sopp og paprika hvilken effekt har de på type A

Geir 18.01.2013 19.19

Sånn generelt så kan man si at matvarer på Unngå liste gir problemer flere steder i kroppen. Paprika bl.a irriterer magesekken. Både sopp og paprika bør unngås.

helge | Svar 18.01.2013 15.24

hei
hva er grunnen til at tomater er så skadelig for type A, er selv A+, har lest at lykopen er viktig spessiellt mot prostata problemer, inneholder mye antioks

Geir 18.01.2013 15.49

Les mer om lektiner her: http://www.brokkolieffekten.com/40562294
Altså under Blodtypedietten og kjennemerker :)

Geir 18.01.2013 15.48

Hei. Tomater er stappfulle av lektiner som kalles panhemagglutinaner (kleber alle blodtyper). For Blodtype A og B betyr det trøbbel for immunsystemet.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.06 | 16:15

Hei og takk for mye god informasjon!! Lurer på hvordan spelt/emmer /enkornmel er for blodtype O positiv.? Takk 😊

...
27.04 | 14:54

Flott side! rh 0- og op for endetarmskreft april 17 m utlagt tarm stomi i 9 mnd. Lagt tilbake des 17. Slimhinner skadet og smerter m avføring. Mulig m plan?

...
22.04 | 16:25

Hei - herlig side!

Jeg er bortreit på detox reise, sliter med at jeg får eddik og alkalisk vann. Er dette greit for blodtype 0?
Jeg tviler på eplecideredikk

...
15.04 | 17:09

Hvilken av disse bør jeg følge når jeg har blodtype A RH- ?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE